Praktisch en persoonlijk

praktisch en persoonlijk

Werkwijze

Intakegesprek
In het intakegesprek maak ik een analyse van uw wensen en het verwachte eindresultaat. Hierdoor is de opdracht afgestemd op uw persoonlijke wensen, dus maatwerk. Natuurlijk bespreken wij welke tijd er voor nodig is om uw wensen te realiseren en wat de kosten zullen zijn. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Offerte
Na ons gesprek stuur ik u een offerte waar de volgende punten in verwerkt zijn:

  • Omschrijving van de gemaakte afspraken omtrent de werkzaamheden
  • Een planning met afgesproken data
  • De afgesproken kosten

Uitvoering
Op het afgesproken tijdstip wordt de opdracht uitgevoerd en na afloop zal ik de opdracht met u evalueren.

Nazorg
Ook nazorg maakt onderdeel uit van onze samenwerking. Na afloop van de opdracht neem ik nog een aantal keren contact met u op, om te horen hoe het met u gaat. Heeft u al eerder vragen, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met mij.

Tarieven
Mijn uurtarief is € 55 incl. 21% BTW per uur. Reiskosten binnen Almere en reistijd van een half uur zijn inbegrepen. Bij langere reisafstanden en/of reistijden breng ik € 0,19 per gereden km en voornoemd uurtarief in rekening.

Persoonsgebonden Budget (PGB)
Mijn werkzaamheden kunnen uit het PGB betaald worden als u een indicatie heeft voor individuele begeleiding. Kijk voor meer informatie over het PGB op www. pgb.nl de website van Per Saldo, de vereniging van PGB-houders. Mijn uurtarief voor particulieren met een PGB is 45 euro. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.